Taxatie van je bedrijfspand? Belangrijker dan je denkt.

WAAROM LAAT jij jouw BEDRIJFSPAND DOOR KAMPHUIS MAKELAARS TAXEREN?

Een betrouwbare en actuele taxatie van je bedrijfspand laat zien hoe jouw bedrijf er precies voor staat. Een bepaling van de waarde van je bedrijfsruimte, winkelruimte of horecapand is noodzakelijk bij de berekening van je reserves. Een taxatie van je bedrijfspand is niet alleen handig, maar in veel gevallen ook verplicht.

Bij de verkoop van een bedrijfspand is het belangrijk om de juiste waarde van het pand vast te laten stellen. Met een uitgebreide taxatie van een bedrijfspand weet je zeker dat je het pand voor de juiste prijs verkoopt. Ook bij de verhuur van een bedrijfspand is een taxatie belangrijk om te controleren of de huurprijs de juiste hoogte heeft.

WAARVOOR Kan je jouw BEDRIJFSPAND LATEN TAXEREN?

TAXATIE VOOR AANKOOPBESLISSING

Deze taxatie is als je een bedrijfspand, kantoor of winkel gaat kopen. Een taxatie geeft je dan een onafhankelijk advies over de waarde en bestemming van het pand. Zo kun je zelf bepalen of het object voldoet aan je verwachtingen van de prijs, de kwaliteit en de grootte.

TAXATIE VOOR DE BELASTING

Als je belastingaangifte doet, moet je de waarde aangeven van jouw onroerende zaak. Met een taxatie heb je een betrouwbare en deskundige schatting van de waarde van je bedrijfspand. Essentieel voor complexe fiscale vraagstukken.

TAXATIE VOOR EEN FINANCIERING

Deze taxatie hebt je als ondernemer nodig bij de financiering van de aankoop van een pand of ruimte. Ook als je een bestaande financiering oversluit of jouw huidige bedrijfspand gaat verbouwen is deze vorm van taxatie in onze ogen zeer geschikt.

TAXATIE VOOR VERKOOPBESLISSING

Deze taxatie is als je een bedrijfspand, kantoor of winkel gaat kopen. Een taxatie geeft je dan een onafhankelijk advies over de waarde en bestemming van het pand. Zo kun je zelf bepalen of de ruimte voldoet aan jouw verwachtingen van de prijs, de kwaliteit en de grootte.

BALANSWAARDEBEPALING

Als je belastingaangifte doet, moet je de waarde aangeven van jouw onroerende zaak. Met een taxatie heb je een betrouwbaar en deskundige schatting van de waarde van jouw bedrijfspand. In het taxatierapport geeft de taxateur een advies over de waarde, mogelijkheden en bestemming van jouw pand.

MINNELIJKE WAARDERINGEN

Deze taxatie heb je als ondernemer nodig bij de financiering van de aankoop van een pand of ruimte. Ook als je een bestaande financiering afsluit of jouw huidige bedrijfspand gaat verbouwen is deze vorm van taxatie geschikt.

“DANKZIJ DE PROFESSIONELE TAXATIE VAN KAMPHUIS MAKELAARS WEET IK PRECIES WELKE KEUZE IK GA MAKEN.”

WIL JE OOK JOUW BEDRIJFSPAND LATEN TAXEREN DOOR KAMPHUIS MAKELAARS?

Wil je meer weten over het taxeren van jouw bedrijfspand, of een afspraak maken met één van onze taxateurs? Wij zijn je graag van dienst. Vul hieronder je gegevens in, bel 0546-869111 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina

Wil je ons alvast een foto sturen van jouw bedrijfspand? (max 2Mb in JPG)