Bedrijfspand verkopen? Kamphuis Makelaars helpt je graag verder.

BEKIJK ONS AANBOD BEDRIJFPANDEN

DE BEDRIJFSMAKELAAR VAN ALMELO MET DE effectiefste VERKOOPSTRATEGIE

Je wilt jouw kantoor–, winkel- of bedrijfsruimte verkopen in de regio Almelo? Voor een efficiënte transactie ben je bij Kamphuis Makelaars aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er leeft in Almelo. Zo zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale huisvestingsbehoefte van bedrijven. Een koper voor jouw bedrijfspand is met Kamphuis Makelaars daarom snel gevonden.

Paul Aretz

Direct meer weten over de verkoop van jouw bedrijfspand?
Neem dan direct contact op met Paul Arezt, directeur BOG op 06 29544506 of

E-MAIL PAUL

Jouw BEDRIJFSPAND VERKOPEN TEGEN DE BESTE CONDITIES

Snel en goed je bedrijfsruimte verkopen, maar natuurlijk wel onder de meest gunstige condities. Dit vraagt om een betrokken bedrijfsmakelaar die kennis heeft van de vastgoedmarkt. Dankzij onze jarenlange ervaring bent je verzekerd van een professionele verkoopbegeleiding. Betrokken, deskundig en recht door zee. Zo realiseert Kamphuis Makelaars voor jou de beste verkoopcondities.

EFFECTIEVE PROMOTIE VAN UW BEDRIJFSPAND

Bij de verkoop van bedrijfspanden draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Met een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s een professionele fotograaf, de vermelding op www.fundainbusiness.nl, de vervaardiging van plattegronden van het bedrijfspand, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Kamphuis Makelaars-huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van je bedrijfspand. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om je bedrijfspand extra te promoten.

Funda in business

“KAMPHUIS MAKELAARS HEEFT ONS UITSTEKEND BIJGESTAAN EN GEADVISEERD BIJ DE VERKOOP VAN ONS BEDRIJFSPAND.”

Verkoopadvies nodig?

Wil je meer weten of het verkopen van een bedrijfspand of bedrijfsruimte, of een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars om samen te sparren? Wij inventariseren graag hoe wij samen jouw bedrijfspand of bedrijfsruimte snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul hieronder je gegevens in, bel 0546-869111 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina

Wil je ons alvast een foto sturen van jouw bedrijfspand? (max 2Mb in JPG)