WONINGTAXATIE IN ALMELO? BIJ KAMPHUIS MAKELAARS ZIT JE GOED

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

DE NR.1 MAKELAAR VAN ALMELO HEEFT DÉ TAXATIESPECIALISTEN IN HUIS

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van een onroerende zaak. Meestal is een woningtaxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek.

De geldverstrekker, bijvoorbeeld de bank, kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord is voor de aan te kopen woning/de aangekochte woning. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen of gewoon om te bepalen wat jouw woning waard is.

Woningtaxatie Almelo

STANDAARDISATIE BIJ METINGEN EN TAXATIE CONFORM NWWI

Bij onze woningtaxaties hanteren wij voor metingen van het woningoppervlak, de NEN 2580. De metingen zijn hierdoor volledig transparant. Daarnaast worden de taxaties van Kamphuis Makelaars altijd uitgevoerd volgens de strenge validatie-eisen van de TAXATEURS UNIE en de NWWI. Hierdoor weet je zeker dat jouw woningtaxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet!

“De TAXATIE VAN ONZE WONING was binnen drie dagen geregeld inclusief validatie!”

WIL JE OOK EEN WONINGTAXATIE DOOR KAMPHUIS MAKELAARS?

Wil je meer weten over de taxatie van je woning, of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij zijn je graag van dienst met de taxatie van je woning. Vul hieronder je gegevens in, bel 0546-869111 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina

UW GEGEVENS