De beste verkoopmakelaar van Almelo

DE MEEST ACTIEVE VERKOOPMAKELAAR VAN ALMELO MET DE BESTE VERKOOPSTRATEGIE

Wij verkopen ook graag jouw woning in Almelo!

Als meest actieve makelaar gaan wij aan de slag en zorgen wij voor het complete verkoopproces met een open en reële inschatting van de verkoopkansen.

Dit gecombineerd met een uitgekiende verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.

Thijs ter Haar

Thijs ter Haar

e-mail Thijs
06 54950748

2 MAKELAARS

De 2 makelaars van Kamphuis garanderen jou de beste verkoop, 5 dagen per week. Vakantie of iemand ziek? Geen probleem, de verkoop van jouw huis gaat altijd door. Ook op onze commerciële binnendienst is altijd iemand betrokken voor een zorgvuldige administratie en als vast contactpersoon op kantoor. Want 5 dagen per week is bij ons ook echt 5 dagen per week. Daarnaast komen jouw verkoopmakelaars uit Almelo, zij hebben met hun brede en divers sociale netwerken een absolute toegevoegde waarde om jouw koper al te kennen.

EFFECTIEVE PROMOTIE VAN JE WONING

Naast het kennen van de lokale kopersmarkt draait het bij de verkoop van jouw huis óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan, met onze originele en creatieve aanpak.

Maar Kamphuis Makelaars doet meer voor jou!

Kamphuis Makelaars haalt het maximale uit Funda. Presentatie met een digitale brochure 2D en 3D plattegrond, 360 graden foto’s, interactieve plattegrond, mogelijkheden te over. Dit draagt allemaal bij aan een betere ranking en dus aan een betere vindbaarheid op Funda. Bovendien werken we met pakkende teksten zodat de woning optimaal wordt gepresenteerd.

Wat dacht je van onze Facebook Live bezichtigingen?

Natuurlijk behoren de unieke en eigenzinnige foto’s van onze professionele fotograaf tot de standaard uitingen. Net als plattegronden, full colour brochures en de NEN 2580 meting.
Maar met de Facebook Live bezichtigingen presenteren wij jouw woning live op het grootste social media kanaal. Jouw woning direct bij de potentiële koper in beeld.

Facebook Live

“fijn! een makelaar die de verwachtingen ook waar maakt.”

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij.

Onze transparante werkwijze wordt o.a. gekenmerkt door jouw persoonlijke up-to-date digitale dossier, 24/7 voor jou inzichtelijk.

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Ook als je na afloop vragen hebt of iets niet duidelijk is, kun je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Kamphuis Makelaars biedt jouw kijkers ruime mogelijkheden om je woning te komen bezichtigen. Dit kan van 9.00 tot 21.00. Door de week lastig om vrij te krijgen? Via ons kantoor kunnen jouw kijkers ook op zaterdag terecht.

En ook voor jouw verkoopgesprek om de verkoop op te starten kun je ‘s avonds of in het weekend bij ons terecht.

OOK JOUW WONING VERKOPEN VIA KAMPHUIS MAKELAARS?

Meer weten over het verkopen van een woning, of een afspraak maken met één van onze verkoopmakelaars ? Wij inventariseren graag jouw wensen en maken jouw verwachting waar. Vul hieronder je gegevens in, bel 0546-869111 of stuur ons een bericht via onze FacebookpaginaWil je ons alvast een foto sturen van de woning? (max 2Mb in JPG)