Op zoek naar nieuwbouw in Almelo?

BEKIJK HET AANBOD NIEUWBOUWWONINGEN

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Almelo?

Kamphuis Makelaars heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van nieuwbouw in Almelo. Op deze pagina vind je een overzicht van diverse nieuwbouwprojecten in Almelo waar wij als verkopende makelaar optreden. Neem contact met ons op als je vragen hebt over een van deze nieuwbouwprojecten. Graag leiden we je rond en visualiseren we jouw droom.

Indië inspireert

Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.

“WE HEBBEN HET MOOISTE PLEKJE GEVONDEN WAT WE KONDEN WENSEN, DANKZIJ KAMPHUIS MAKELAARS.”

INTERESSE IN DE NIEUWBOUW PROJECTEN VAN KAMPHUIS MAKELAARS IN ALMELO?

Wil je meer weten over één van de nieuwbouw projecten in Almelo? De nieuwbouwspecialisten van Kamphuis Makelaars vertellen je graag meer over de mogelijkheden in Almelo. Vul hieronder je gegevens in, bel 0546-869111 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina en jouw ontdekkingstocht kan beginnen.