VAN OUDSHER EEN BEGRIP IN ALMELO

Wonen in Almelo? Dat vraagt om Kamphuis Makelaars.

Wij zijn een regionaal opererend NVM-makelaarskantoor, toonaangevend op de Almelose woningmarkt en bedrijfs-onroerend goed. Wij bieden je het totaalpakket waardoor je voor het gehele proces bij ons terecht kunt.

Want er is maar weinig zo belangrijk als een dak boven je hoofd of werkplek! Door te innoveren, creatief te zijn en te doen wat we beloven zijn we succesvol. Hard werkend, open en direct.

Kamphuis Makelaars is opgericht in 1951 en is het best verkopende kantoor van Almelo. Wij zijn ons ervan bewust, dat we dagelijks bezig zijn met levensbeslissingen van mensen. Wij zorgen ervoor dat men terugkijkt op een zorgeloos proces én streven altijd naar een goede beoordeling van de klant.

2 actieve en ervaren woningmakelaars uit Almelo staan voor je klaar. Goed opgeleid en ervaren.

Thijs ter Haar

Thijs ter Haar

directeur wonen /vennoot / krmt

Paul Aretz

Paul Aretz

directeur BOG /
vennoot / rmt

Het deskundige team van adviseurs van Kamphuis Bedrijfsmakelaars is gedegen opgeleid, gemotiveerd en helpt je creatief bij het zoeken naar oplossingen op het gebied van bedrijfshuisvesting. Kamphuis Makelaars is je graag van dienst!

Wij bieden je optimale dienstverlening

Onze vestiging is gelegen aan de Ootmarsumsestraat 83 in een monumentaal pand met voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Wilt je meer informatie of een afspraak, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of loopt eens binnen.